appeal to reason

Att jag orkar gå upp och ner i trapporna tar jag som ett tecken på bra recovery. Men snacka om att jag har varit däckad, glad att jag slapp sjukhus och dropp i alla fall. Efter två dygn lyckades jag behålla tillräckligt med vatten. Nu är jag mest trött och uttråkad. Lite småfebrig till och från. Men mest uttråkad. Tyvärr hittar jag ingen bra bot på det eftersom jag har adhd och tappar intresset för allt efter en kvart. Entertain me!

Det jag borde börja göra är att läsa Walter Lippmanns bok Public Opinion. Demokratisk teori and shit, visst låter det spännande? Engelska och skriven 1922. Jag gråter inombords. Men, något som piggar upp är att sista kapitlet heter the Appeal to Reason precis som Rise Against's senaste album. Och då kan jag inte låta bli att glädjepipa lite över att jag ska se dem i sommar! Jag kan inte fatta det. Rise Against ... Jag kommer svimma av lycka. Goddammit vad grymt det kommer bli. Lätt ett av mina absoluta favoritband. Kommer Alkaline Trio till West Coast Riot i sommar också är min lista över band jag vill se live komplett.

Sen kan jag ju dagdrömma lite om att jag åker till London snart också, då känns allt lite roligare.

Let's keep in touch
Postat av: Sofia (heartcore.se)

riiiise against, gah vad bra det bara måste bli! vad ska du köpa till mig när du är i london ... eller så kan du packa ner mig, det går osså bra!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback