jag har flyttat!

Sista inlägget på sic transit gloria, nu har jag krånglat färdigt med blogg.se. Så jag börjar om helt och hållet på en ny adress. Vill ni hänga med får  ni klicka på länken här: HEADING FOR THE SUN

waking up on the bathroom floor

Uh, varför kan jag inte komma ihåg att man inte ska dricka när man är sjuk? Jag kommer inte ha några hjärnceller kvar för statsvetenskap i höst. Men nu tror jag att febern är borta, har varit lite jobbigt att hacka tänder och brinna upp om vartannat. Well, well. Det var kul att se Zombiekrig i alla fall. Speciellt när ens fd lärare hoppar runt på scenen och skriker "Håll käften, ge mig dina pengar!" Mina nya favoritlåt, fo sho.

Resten av helgen kan vi bara köra fast forward på. Har tittat på Svampbob typ. Om ett tag ska jag och Sofia känna oss lite ynkliga tillsammans, tv-spel och skräckfilm står på agendan. Om jag får henne att våga se skräckfilmen that is, bara att krypa in genom mitt fönster om du får mardrömmar hunbun.

cheer up emokid

Alltså, jag ser för jävla emo ut på bilden här under. Så tänkte bara säga att jag inte är det egentligen, barasåattnivet. Allt är ganska partey just nu och jag har dansat och shottat och annat.

Här är några fler anledningar:
Millencolin
Green Day
Rise Against
Alexisonfire
Anti-Flag

I den ordningen. Ska fixa lite tickets med Sofia imorn, sen möta upp Henke och planera lite mer. Fucking sweet!

i'm dancing with myself

Oh-oh-oh-oh ... not so much. Bored doesn't even begin to cover it. Stuck with myself, whoopee.

RSS 2.0