no mo for you mister!Seriously, vad har vi sagt om mustasch? Men jag är så galet pepp på det nya albumet!  Även om det här bara verkar vara Dal som leker. Jag älskar Alexis recording videos ... och Alexis! Jag har sån abstinens efter en spelning, ge mig Pustervik igen would ya?

ett år


I don't know what to say, I'm just so happy.

heartcore

Eh, jag glömmer ju bort den här bloggen. Fast jag vill inte lägga ner den helt så jag gör ett försök. So, what's been up? Bodde ju hos Christian ett bra tag eftersom det var karantän här hemma. Inte så kul, men jag klagade inte egentligen, hade det supermysigt. Och på Alla hjärtans dag fick jag en stor bukett med röda rosor, choklad ... you name it. Var inte beredd på att bli så bortskämd. ♥

Um, vad mer? Jag är lite småfebrig och sjukt uttråkad så mitt minne är inte det bästa nu. Just det, har varit på intervju hos Liseberg. Var inte så optimistisk, det var 6000 sökande i år och bara 300 jobb. Men det gick uppenbarligen bra, för jag gick vidare till en andra intervju! På caféavdelningen. Så håll tummarna, och kom och fika hos mig i sommar om jag får jobbet. 

Kommer inte på nåt mer nu, totalt hjärnsläpp. Hade världens segaste föreläsningar i dag också. Men kom på att min mobil är rätt grym att surfa på, så det gjorde jag den sista halvtimmen. Det som gjort att den här bloggen fått lida är min och Sofias gemensamma: Heartcore! Check it out, och följ den istället. Och nej, vi kommer inte bli två blondinbellor. Det är bara något vi tycker är kul. Att det går bra och att vi räknar med att kunna dra in pengar på det är en annan historia ... Även om ni inte tycker smink är så kul bjussar vi på lite pics i alla fall, som de här under:


hej bloggen

Bor hos Christian nu ett tag och det är bäst! Efter redovisningarna i skolan gick jag till Systemet och sen fick jag släpa allt uppför sju våningar, pust. Fast nya  Xider Jasmine/Peach är mums. Och jag är redan redo helt slut, zzz. Men nu spelar Christian Metallica på gitarren så det ska jag inte, för det är så himla fint. Det här blev inte så sammanhängande, men ändå. Pöss

up-to-date!

Begravningen var fin och det sorgligaste jag har varit med om. Tänk att det kan vara så jobbigt att gå fram och lägga en ros på en kista.

Hade inte sett fram emot min födelsedag så värst mycket när det hängde över mig. Men det blev en supermysig dag. Tack vare alla söta vänner som grattade mig. Var rätt stressigt att försöka vara på alla ställen samtidigt bara. Fick frukost på sängen hemma. Efter skolan fick jag paket av Sofia. Hon känner mig så bra! Jag menar Yoshi från Super Mario och Andy Riley, gotta love it. Efter det firade jag hos pappa och Lena med Jonas. Fick en resväska som jag hoppas kommer användas en hel del. Och kvällen spenderade jag hos Christian. Sötare kille finns inte. Han hade gjort så  himla fint. Och mina paket sen ... Alla säsonger av Sex and the City, parfym och massa grejer från Body Shop. Puss!
I går var jag ute med Bokis, Elvira och Sofia. Det var för bra för att vara sant när jag trodde att jag hade lyckats få ihop alla, för Andrea blev sjuk. Stackare. Men det var riktigt roligt ändå! Först hängde vi ett tag på Queens innan vi blev sugna på billiga drinkar och stack till Sticky. Jag och Sofia kunde som vanligt inte hålla oss ifrån shots och blev rätt packade. Jag fick lite krigsskador också, upptäckte att jag hade blåmärke och var helt svullen över ena höftbenet i dag. Men grymt kul att träffa tjejerna. Och Bokis som åker till Argentina snart. Kommer sakna dig Krax! Men i sommar blir det party igen, och då ska jag och Sofia ha smisk om vi ens nämner shots ...

RSS 2.0