i'm bored

Det regnar och jag är mest uttråkad och lite krasslig. Men Robin har sprungit runt och pipt med en liten gul leksak i nästan en timme nu. Jag gjorde misstaget att lära honom rapport, så nu vet ni vad jag gör resten av dagen. Har aldrig sett en så glad hund. Försöker tjuvkika lite på The Hi-8 Adventures. Sade någon besatt? Ja, lite. Längtar redan efter ett nytt gig i December.


Jag skrev lite otydligt i går. Det var alltså inte jag som var blodig och behövde sjukhus. När jag satt i väntrummet passade en snäll sjukskötare på att bandagera mina tår bara. Skavde bort all hud på några tår i lördags, dumma skor. Men det var en jättemysig kväll. Jag och Christian åt världens godaste mat på Allegro. Efter det hämtade vi program på Stadsteatern och satt i kvällssolen framför Konstmuséet. Tog varsin Mojito och cider på Viktoria innan vi såg Arkiv-X på bio. Och den var faktiskt bättre än väntat, kanske berodde på mojiton eller att jag inte hade några förhoppningar. Rätt seg, men riktigt obehaglig.


Note to self: kontoret i morgon, halv 11.

min västkustvalp


Gårdagen var mest fylld av hundar. Hundar som var stora som små ponnies, hundar som fick plats i en handflata och hundar med dreadlocks (true!). Robin fick leka med alla sina syskon och utställningen gick bra. Jag har inte så bra koll på det där med rosetter, men Robin fick HP, hederspris. Eftersom han inte hade tillräcklig vana vann han inte, men han var den valp som var mest lovande. Typ. Roligt tyckte han att det var i alla fall.

Kvällen var inte lika rolig. Den var blodig och bestod av sjukhusbesök. För en gångs skull var jag inte så squeamish, bara chockad. Men det var inte så allvarligt så vi kom därifrån rätt fort. Och jag fick mina tår ompysslade på samma gång. Så nu har jag fyra helt inpaketerade, och onda, tår. Nu ska jag lyssna på Millen, news flash, tills Björn och hans tjej kommer hit och hälsar på.

lite grekland

Karpathos, Pigadia, 7-14 augusti 2008

Malmö och Millen var grymt, men skriver om det lite senare. Här kommer några bilder från Grekland tills jag orkar skriva om det också. Någon dag ska jag börja bilddagboka igen, men inte just nu. Snart. Puss














six months

Nu ska vi ut på stan och äta middag och sen blir det Arkiv-X på bio. Love you puppy.

vi är trötta


I dag är jag trött och mår illa. Så det passar bra att vara hundvakt, Robin vill bara vara inne och mysa när det ösregnar ute. Har precis napat lite, fast Robin ligger kvar och verkar tjurig över att han inte får plats i knäet framför datorn längre. Annars har jag bara tvättat och handbollsnördat mig. Blev lipig när Danmark och Hvidt åkte ur. Nu ska jag försöka peppa lite inför morgondagen med Flogging Molly och Millencolin. Synd att det verkar bli regn i Malmö också. Jag som hade planerat Systemetbesök och förfest på någon gräsmatta. Men det blir grymt ändå. Ska träffa Tinna, och skutta runt med världens bästa Millengäng.

i förrgår


Jag har jättemånga bilder som jag inte har kunnat ladda upp, men här är från basketplanen i alla fall. I början av nästa vecka blir det datorköp, så då ska jag bättra mig.

honey, i'm home

Nu är jag hemma igen. Det känns som att all färg jag hade bara äts upp av det gråa här. Men i dag sken solen. Har varit ute och spelat basket med Christian. Och jag fick en tokstor puss av Robin som kom springande utan förvarning. Nu har vi bosatt oss i min källare och jag högläste Chuck Palahniuk tills Christian somnade (ja, jag har sövande röst). Så jag satte mig här och nördade en stund. Men nu ska jag gå och väcka killen. Fem dagar kvar till Millencolin!

hello, i'm in greece

Var tvungen att svara pa nagot viktigt mail fran jobbet, sa jag hamnade har ocksa. Det ar svart att skriva utan svenskt tagentbord. Allt ar jattefint, jag ar solbrun och har fatt lite fraknar. Men jag saknar alla sa jag haller pa att bli tokig. I morgon flyger jag hem och det ska faktiskt bli ratt skont. Puss


ses om en vecka

Dagen innan när man försöker göra allt samtidigt, alltid lika underbart. Nu har jag i alla fall packat ned kläder och fixat sista minuten-grejer. Sitter med Robin i knäet och kollar upp adresser, kursplan inför hösten och internetbanken.  Det är inte så lätt med en sprattelhund i famnen. Men jag måste ju passa på att gosa också. Var jobbigt att behöva släppa Christian imorse, jag får nog ta med mig ett gosedjur till Grekland.


Åker till ön Karpathos, ser riktigt fint ut. Inte så tursigt, med de där idylliska bergsbyarna och allt. Men det finns riktiga stränder, och pool. Och drinkar, väldigt viktigt. Måste gå upp halv sex i morgon bitti så nu ska jag hem och fixa klart allt. Och så ska jag hem till Sofia och krama henne hej då. Ska försöka att inte sakna ihjäl alla godingar. Puss

lite av allt

Filmkväll, bästaste Henke har börjat rädda min hårddisk, Slottsskogen, pingviner, söta djur på barnens zoo, sushi, leka med tre Whippets, mysa med Robin (som har blivit stor valp), Liseberg, Carl-Einar Häckner, förstavinst på chokladhjul, nattpromenader med Christian, solnedgång vid Operan, varm lägenhet vid Avenyn, massa komedier, häng på Sofias altan och ta-över-världen-planer. 

Lite sammanfattning eftersom jag varit så kass på att blogga ett tag. I dag ska jag passa Robin och hänga lite med Sofia. Och mysa med Christian (läs: krama sönder) innan jag åker till Grekland på torsdag. Ska bli skönt att slippa regnet och bada i Medelhavet istället. Men jag kommer säkert bli lipig när jag sätter mig på planet, för jag kommer sakna alla så. Men jag har mycket kul att se fram emot. Malmöfestivalen och Millencolin med bästa gänget, det är pepp som bara den! Ska bli kul när skolan börjar i JMG's nya fräscha lokaler också. Häng i Slottsskogen efter plugget låter inte fel. Kommer bli en bra höst.

rock 'til ya drop

Det här inlägget är lite inaktuellt nu, men hade visst sparat det som ett utkast. Kan lika gärna posta det, var för två veckor sedan tror jag. Och så får ni den här otroligt posiga, men inte speciellt nyktra, bilden på oss.



Hade en heldag med Sofia i går. Först blev det en sväng om Östra, efter det åkte vi ut till Backaplan för att spana in Hollywoods outlet. Och det blev en letdown det också. Vi som hade tänkt shoppa en soft outfit till Malmöfestivalen. Jag får beställa hem en knallgrön LA-keps istället. Jag råkade köpa världens snyggaste skor också, pure sex in a box I tell you.

Sticky blev minst sagt galet. Drinkarna är alldeles för billiga där. Och Tequilan skulle jag ha låtit bli. Men kul hade vi, även om det inte var något topfloor. Vi dansade ändå. Och var lika dissiga som vanligt. Men vad förväntar sig killar när de raggar och frågar "Pepsi eller cola?" Och så pratade vi med två killar från Chalmers som tyckte om mellanstadielekar och jag blev spådd. "Du ser snäll ut, men jag ser på dina ögon att du är en bad girl innerst inne. Och du och din kompis kan säga allt genom att ge varandra blickar." Right on, dissiga blicken. Träffade på en tjej vi var faddrar åt på mellanstadiet också, vilka bra förebilder vi måste varit som inte kunde stå upp ordentligt. På bussen hem somnade vi tre hållplatser och vaknade när bussen stannade vid Allum. Börjar nog bli för gammal för Sticky-torsdag.

the dark knight

I går var jag och Christian ute och badade i Askim och tittade på skate-VM i Slottskogen. Visste inte ens att det fanns slalom skate, men det såg ruskigt kul ut. Och helt livsfarligt. I dag är det regnigt och kallt, som tur är har vi biljetter till The Dark Knight i kväll, pepp! Hoppas den är lika bra som alla andra säger. Tittade på Kung Fu Panda med Sofia i torsdags, fun times. Nu ska jag vänta ut regnet.

RSS 2.0