hej, hej, hej!

Nu har jag råkat dissa den här bloggen igen, men det går braa för Heartcore! Så jag peppar det istället, läs där. Bortsett från att MKV är helt stört (det ska bli så kul att läsa 800 sidor och skriva 9 sidor hemtenta på lite mer än en vecka) är jag sjukt glad. I går hade vi två timmars lunch så jag och Sofia tog en mocha latte och promenerade runt i Vasa, Linné och Haga. Det är nåt visst med vårsolen, vet inte hur många medelålders män som vred nacken lite väl ur led, haha! Dessutom var vår humor lägre än lägst, my brain works in a mysterious way.

I dag var vi lediga, men eftersom jag inte hunnit få böckerna kunde jag inte plugga. Så jag har shoppat lite och fixat grejer inför London. Som vanligt skjuter jag upp allt till sista dan. Men behöver ju inte så mycket. Ska bara glida runt i London, där det är vår på riktigt, med Christian. På söndag åker vi. Pepp!

appeal to reason

Att jag orkar gå upp och ner i trapporna tar jag som ett tecken på bra recovery. Men snacka om att jag har varit däckad, glad att jag slapp sjukhus och dropp i alla fall. Efter två dygn lyckades jag behålla tillräckligt med vatten. Nu är jag mest trött och uttråkad. Lite småfebrig till och från. Men mest uttråkad. Tyvärr hittar jag ingen bra bot på det eftersom jag har adhd och tappar intresset för allt efter en kvart. Entertain me!

Det jag borde börja göra är att läsa Walter Lippmanns bok Public Opinion. Demokratisk teori and shit, visst låter det spännande? Engelska och skriven 1922. Jag gråter inombords. Men, något som piggar upp är att sista kapitlet heter the Appeal to Reason precis som Rise Against's senaste album. Och då kan jag inte låta bli att glädjepipa lite över att jag ska se dem i sommar! Jag kan inte fatta det. Rise Against ... Jag kommer svimma av lycka. Goddammit vad grymt det kommer bli. Lätt ett av mina absoluta favoritband. Kommer Alkaline Trio till West Coast Riot i sommar också är min lista över band jag vill se live komplett.

Sen kan jag ju dagdrömma lite om att jag åker till London snart också, då känns allt lite roligare.

RSS 2.0