ikea boy

"And I wasn't the only slave to my nesting instinct. The people I know who used to sit in the bathroom with pornography, now they sit in the bathroom with their IKEA furniture catalogue. "

Jag har citerat en del från Fight Club innan, så varför sluta nu? Var på IKEA i går, fast egentligen känns det som i dag eftersom klockan bara är några minuter över tolv. Har känt mig konstig ända sedan i går. Jag blir extremt irriterad på allt, och är väldigt rastlös. Om jag hade kunnat skulle jag klättra på väggarna. Bortsett från att jag höll på att bli galen på alla småbarn på IKEA var det helt okej. Köpte mest lampor och ljus till rummet. Det börjar redan bli mysigt i källaren. Det som är kvar är: bokhylla, tv-bänk, skrivbord och soffa. Blir till att göra en hembeställning. Beslutsångest. Det enda jag vet är att bokhyllan ska vara en Expedit.

But then again:
"Fuck off with your sofa units and strine green stripe patterns, I say never be complete, I say stop being perfect, I say let... lets evolve, let the chips fall where they may."

Let's keep in touch

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback